Empresa

Som una empresa fundada al 1965 que es dedica a proporcionar solucions integrals en la protecció solar i la decoració de la seva llar. Disposem d’una àmplia gamma de models i materials: estors, venecianes, alicantines, panel japonès, verticals, barres i riels.Completem l’oferta amb el servei d’instal·lació, manteniment preventiu i reparació.

Des de fa més de 50 anys, la comercialització dels nostres productes i serveis s’ha basat en la responsabilitat, serietat i qualitat, tres pilars indispensables en el nostre negoci.

Oferim gran varietat de models, materials i colors entre els que amb tota seguretat trobarem l’estil que desitja per la seva finestra, porta o balcó, adequant-nos a les necessitats de protecció solar en cada situació. Adequats tant per decoració i protecció de la llar, oficines i negocis.

Disposem del servei de confecció a mida dels articles i també de barres, cortines i estors ja confeccionats, perquè t’ho emportis al moment.

La recomenació dels nostres clients, el nostre major valor

Seguint les indicacions del Govern, mantenim tancat el nostre local fins que les condicions siguin adients per continuar la nostra feina.

Desitgem que tots vosaltres us trobeu bé